Se VALPAR!
yangadoos@hotmail.com

 

Valpar

Alla våra valpar är uppfödda i huset, absolut inga burar el dyl. Valparna föds i sovrummet och stannar där till dom är ca 4 veckor. Sen flyttar dom ner så att dom träffar resten av familjen och blir vana vid alla vardagliga ljud!
Vi tillåter ingen att komma att besöka valparna före ca4 veckors ålder, för vi anser att mamman ska ha lugn och ro och kunna vara med sina valpar i utan störningar.
Alla våra valpar är självklart:
*Reg i Svenska Kennel Klubben
*vaccinerade
*avmaskade.
 *Försäkrade mot dolda fel i 3år
. Vi bjuder även på ett års medlemskap i Lhasa Apso klubben/SvKTR till den som vill.
Valparna flyttar tidigast vid 8-9 veckors ålder.

************************

Vuxna

Eftersom vi bara kan ha ett begränsat antal hundar, så händer det, dock men INTE ofta att vi har en vuxen för omplacering eller söker fodervärd. Där hunden kan få ett liv med massor av uppmärksamhet!

Om du är intresserad av en vuxen hund, skicka ett mail och berätta om dig själv, ev. hundvana, om du arbetar och anledningen till varför du vill ha en hund. Så kan vi diskutera vidare.. Vi lovar att svara på seriösa förfrågningar!

***************************

Vi är väldigt noga att våra hundar inte hamnar i hem som sysslar med blandras avel, då vi tar STORT avstånd från den typen av oseriös avel. Vi vill värna om denna underbara och gamla ras som funnits med all säkerhet  i tusentals år och se till att den kommer att fortsätta med det. Att blanda upp vår ras med andra raser gagnar ingen.

Pernilla & Dan

yangadoos@hotmail.com